Eticoll Zelfklevende Etiketten

Eticoll is een dynamische onderneming die zich sinds de oprichting in 1989 heeft ontwikkeld tot een van de leidende producenten van etiketten op rol en vel. Een modern machinepark met een state-of-the-art DTP en design studio. Waar een gemotiveerd team van vakbekwame medewerkers een kwalitatief hoogstaand product garanderen.

Eticoll beschikt over vestigingen in Nederland, Belgie en Spanje. Ons klantenbestand telt meer dan duizend namen en wij exporteren onze producten door heel Europa. Flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voeren de boventoon in onze organisatie.

Dat wij snelle levertijden en marktconforme prijzen in acht nemen spreekt voor zich.

Gevel Eticoll

Op onderstaande beurzen zijn wij te vinden:


Samen met Eticoll naar een duurzame wereld. We helpen u graag om net als Eticoll uw organisatie op het gebied van verpakken duurzamer te maken. Een juiste keuze voor een betere wereld.

 

Dunnere materialen -minder gewicht: minder afval/uitstoot/transport -meer labels per rol/minder rolwissel (dus minder afval )
- FSC ( Vrijwel al onze papiersoorten zijn FSC gecertificeerd en zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.) Eticoll is FSC gecertificeerd onder nr FSC C153370 - materialen vervaardigd uit ( geheel of gedeeltelijk ) gerecyclede bronnen ( diverse mogelijkheden in zowel papier als kunststof ) - materialen vervaardigd uit ( geheel of gedeeltelijk ) alternatieve bronnen (bv. suikerriet/gras )
Wash off kleefstoffen geven de mogelijkheid om het label van het product of verpakking te scheiden en zo het recycling proces te bevorderen.
Diverse mogelijkheden in materialen die volledig afbreekbaar zijn.
Het afval van backing materialen kan gerecycled worden voor hergebruik.

 

Vraag ons naar de voor u passende mogelijkheden!

EticollMilieuKL

Stichting Aap

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren.

De dieren die bij ons terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. Stichting AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd.

Bij stichting AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben.
Meer info…