Eticoll Zelfklevende Etiketten

Eticoll is een dynamische onderneming die zich sinds de oprichting in 1989 heeft ontwikkeld tot een van de leidende producenten van etiketten op rol en vel. Een modern machinepark met een state-of-the-art DTP en design studio. Waar een gemotiveerd team van vakbekwame medewerkers een kwalitatief hoogstaand product garanderen.

Eticoll beschikt over vestigingen in Nederland, Belgie en Spanje. Ons klantenbestand telt meer dan duizend namen en wij exporteren onze producten door heel Europa. Flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voeren de boventoon in onze organisatie.

Dat wij snelle levertijden en marktconforme prijzen in acht nemen spreekt voor zich.

Gevel Eticoll

Op onderstaande beurzen zijn wij te vinden:


EticollMilieuKL

Eticoll staat sinds haar begin stil bij het verantwoord omgaan met mens en milieu. Als één van de eerste etiketten producenten in Europa zijn wij reeds begin jaren ’90 overgestapt van oplosmiddelhoudende inkten naar inkten die voldoen aan de hoogste milieu standaard.

Al het hout voor de productie van het door Eticoll gebruikt papier komt uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Er wordt naar gestreefd om het aandeel met FSC keurmerk in de toekomst te vergroten. De onvermijdelijke afvalstroom wordt op een verantwoorde wijze afgevoerd en indien mogelijk gerecycled. Ook het kantoor draagt zijn steentje bij. Lege toners en cartridges worden afgevoerd en gerecycled, de opbrengsten komen ten goede van Stichting Aap.

Graag adviseren wij u over mogelijkheden op het gebied van milieuvriendelijke oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn het overstappen op labelmateriaal met een PP30 backing (recyclebaar) waardoor het totale gewicht wordt terug gebracht.Ook zijn er mogelijkheden voor volledig biologisch composteerbare etiketten.

Eticoll zal ook in de toekomst streven naar verantwoord en inventief ondernemen op het gebied van mens en milieu.

Stichting Aap

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren.

De dieren die bij ons terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. Stichting AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd.

Bij stichting AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben.
Meer info…